De Burger Bond Nederland is opgericht om de burger belangen te dienen voor uitkeringsgerechtigde, werknemers en ondernemers.

Waarom de Burger Bond Nederland?

Wij zijn van mening dat de huidige bonden teveel beïnvloed en onder grote druk staan van politiek Den Haag waar wij niet in mee gaan!

We hebben hiervoor ons stappen plan gerealiseerd dat we één voor één willen gaan bekrachtigen:

Stap 1: Pensioen op 65 jaar geen dag langer.

Stap 2: Burgers die bij gedwongen ontslag of faillissement een door betaling van de WW van 100% krijgen voor de duur van twee jaar. Dit om hun de tijd te geven weer terug in het arbeidsproces te komen. Burgers die door toedoen van arbeid ziek worden 90% van hun laatst verdiende inkomen te moeten krijgen waarbij vakantiegeld onbelast uitgekeerd dient te worden.

Stap 3: Een all in zorgverzekering kosten per maand € 125 per persoon met een eigen risico van maximaal € 0,00 per jaar. Tot 21 jaar zonder zorg kosten. Wij zoeken hierin een derde partij voor als zorgverzekeraar die ons voorstel aanneemt.

Stap 4: Dieren en hun welzijn.

Stap 5: Beschermen van onze kinderen tegen jeugdzorg. ( Te vaak worden kinderen onterecht bij hun ouders weggehaald.)

Stap 6: Klimaat beleid en economisch plan onhaalbaar. Bankroet Nederland!!!!

Stap 7: BTW op levensonderhoud moet terug gebracht worden van 9% naar 3%.

Stap 8: Beslissend referendum terug. Geen raadgevend!!

Stap 9: Marrakesh verdrag geheel van tafel.

Stap 10: Betaalbare sociale huurwoningen.

Lidmaatschap:

De lidmaatschap bijdrage van de Burger Bond Nederland opgezet en geleid door vrijwilligers voor het dienen van uw belang bedraagt € 21 per jaar. ( Betekend maand bedrag € 1,75 per maand! )

Woord van onze voorzitter,

Beste burgers ik ben geen expert wat betreft scholing maar ging al werken met mijn 12de jaar en doe dit vandaag de dag nog steeds. Ben een man van de praktijk die met eigen ogen ziet dat het niet goed gaat in ons Nederland. Wij allen werken en indien mogelijk of zijn gepensioneerd om normaal rond te kunnen komen en te kunnen genieten van het leven. Niet andersom!!!!!

Voor alle burgers is het de afgelopen 20 jaar niets anders dan inleveren daar waar wij 1,5% inkomen erbij krijgen word dit dubbel en dwars terug gehaald door de constant absurde verhogingen zoals huur gas water elektra zorgkosten verzekeringen brandstof boodschappen etc.

Ons motto als Burger Bond Nederland: GENOEG IS GENOEG DIT MOET STOPPEN !

Wij zijn er niet voor ”politiek Den Haag” maar zij zijn in dienst van de Nederlandse burger en niet van het groot kapitaal en of de Europese Unie. Niet andersom!!!!!

Wij als Burger Bond Nederland zeggen uit naam van alle burgers het is nu meer dan genoeg geweest de broekriem kan niet verder meer aangetrokken worden!!! De kip is kaal er zit zelfs geen vet meer op de botten en daarom geven wij de politieke bestuurders in ”Den Haag” aan dat het roer om moet en gaat dat niet goedschiks dan maar kwaadschiks door acties.

Dan zullen er harde acties volgen want wij gaan geen 9 jaar om de tafel zitten om op einde van het liedje een flut akkoord voorgeschoteld te krijgen! Het akkoord dat per direct van tafel moet betreft onze burger pensioenen. Deze pensioenen dienen direct geïndexeerd te worden en onze ouderen geven waar ze recht op hebben. Andere negatieve pensioen regels en bestaande regelgeving zullen wij ook gaan aanpakken!

Wij (ik) zeggen dat nu de tijd daar is dat deze Burger Bond Nederland dit gaat realiseren voor de burgers en door burgers! Een bond die zijn eigen mondje gaat roeren en daar waar recht onrecht is

wij een stevige vuist naar Den Haag laten zien en het niet zullen accepteren dat ons een wil wordt opgelegd die voor onze burgers onacceptabel is. Dat wordt niet getolereerd.

Beste mensen het oprichten van deze Burger Bond Nederland kan alleen wanneer U als burger dit en ons initiatief steunt?

Wij schatten in gezien de animo die er reeds is uit vele hoeken dat onze burger bond een groot aantal leden zal verwerven en dit zal realiseren met medewerking van velen.

Wanneer we bovenstaande bereiken wat uniek in de geschiedenis van Nederland is hebben we gezamenlijk als Burgers in Nederland een stevige vuist tegen dit huidige politieke Den haag die er niet zitten voor de burgers maar voor het groot kapitaal van de multinationals.

Beste mensen steun ons en word lid? Wij als Burger Bond Nederland opgezet door burgers en voor burgers gaan samen met u voor een betere toekomst. Ik ben een man van de praktijk en weet wat er leeft onder de mensen en met de juiste mensen met kennis van zaken kunnen wij allen samen dit tot een fantastisch noodzakelijk resultaat brengen waar ze in Den Haag ”rode oortjes” van gaan krijgen!

Het is nu aan u! Balt samen met ons die vuist of blijf toe kijken hoe we door Den Haag bedondert worden?

Wordt lid van Burger Bond Nederland support hiermede uzelf.

Samen staan we sterk. Het roer moet om. Word supporter van ons en ga samen met ons de strijd aan dit om een bestaansnorm te krijgen die we allemaal verdienen. Waarin we een normale boterham op de plank kunnen leggen zonder eerst altijd elk dubbeltje voor velen constant om te moeten draaien!!

Wij zijn GEEN politieke partij links of rechts en zullen dat ook nooit worden! Wij willen hetzelfde als u als burger de rechten krijgen waar we allen recht op hebben. Dus een Burger Bond Nederland die achter de mensen gaat staan! Wij gaan ervoor U ook?

Met vriendelijke groeten,

Team Burger Bond Nederland

Wilt u meer weten over ons ? 

IK WIL MEER WETEN
Translate »