05-01-2022

Beste Burgers wereldwijd.

Wij stellen u allen ons even voor, wij zijn een vereniging genaamd Burgerbond Nederland een vereniging opgezet door en voor de burger.

Eenieder heeft wel de beelden gezien van 02-01-2022 de tweede januari in Amsterdam de hoofdstad van Nederland.

Twee januari werd er een demonstratie aangemeld bij de gemeente Amsterdam echter deze werd op gronden van dat de volksgezondheid in gevaar zou komen en de landelijke politie bonden werkonderbrekingen zou gaan doen dit vanwege de werkdruk waarin men meer salaris wilde eisen.

Aan dit verbod werd door de burgers Nederland geen gehoor gegeven en daarin trokken de mensen dus toch massaal naar onze hoofdstad iets waar de gemeente Amsterdam niet vrolijk van werd echter in de grondwet Nederland staat het een recht is om te demonstreren en vonden de organisatie en de burgers Nederland het onterecht de demonstratie niet door mocht gaan en ontstond er burgerlijke ongehoorzaamheid waarin zelfs politieke mensen de oproep in deden.

De demonstratie deed dus dan ook zijn intrede waarin tienduizenden mensen aan deelnamen met als gevolg er een overmacht aan politie op het been was gebracht dit in de vorm van vredespolitie Mobiele eenheid en speciale Arrestatie-eenheden( deze waren zeer gewelddadig naar burgers toe)

Vreedzame burgers werden op het criminele af mishandeld met knuppels van deze politie-eenheden en de honden van deze eenheden lieten ze gretig om zich heen bijten, beelden daarvan gaan over de hele wereld heen waarin zelf rapporteurs van de Verenigde Naties gechoqueerd over waren en onderzoeken eisen naar deze misdaad door de politie tegen haar burgers van Nederland.

Zij als Verenigde Naties geven aan dit onder andere door Medewerker Nils Mezler er een strafrechtelijk onderzoek moet komen in wat hij noemt de martelingen die de demonstranten moesten ondergaan in Amsterdam tijdens de demonstratie.

Dit gebeurt niet alleen in Amsterdam, maar ook in onze stad Den Haag de stad van het internationale strafhof wat daar zetelt zo ook in vele andere steden waar politie mondige mensen onmenselijk behandeld.

En ja wij weten dit niet alleen in Nederland gebeurt, maar in vele zogenaamde democratische landen echter vragen wij ons af leven wij wereldwijd nog wel in een democratie of onder een wereldwijde tirannie?

Wij als Vereniging Burgerbond Nederland willen alle burgers wereldwijd met elkaar verbinden dit in dat u allemaal als wereld burger lid gaat worden binnen onze vereniging en ja daar zitten minieme kosten aan verbonden a € 21-, euro per jaar.

Gegevens om lid te worden volgt op einde van deze brief.

Beste mensen wereldwijd wij leven allen niet in crisis dit maken de mensen ervan die zich een regering noemen wereldwijd echter zijn wij er achter gekomen wereldwijd regeringen zich hebben verkocht aan een buitenlandse mogendheid genaamd World Economic Forum deze die geleid word door ene Professor Klaus Schwab die zetelt in Zwitserland.

Vele regeringsleiders die in geheim samen komen in Davos waarbij de pers niet toegelaten worden komen zij samen met deze Professor Schwab om in het geheim over de wereld economieën te praten.

Wij als Vereniging Burgerbond Nederland zeggen hierin waarom dit in het geheim moet gebeuren want tenslotte worden regeringsleiders en hun kabinetten door het volk gekozen en betaald en zijn wij als burgers in principe hun werkgevers!

Wij stellen dan ook werkgevers zijnde  deze volksvertegenwoordigers personeel van het volk zijn dit wereldwijd en zij verantwoording behoren af te leggen aan het volk van het betreffende land dus deze geheime overleggen van elites moet openbaar zijn dit daar wij als werkgevers de werknemers in dit geval de volksvertegenwoordigers moeten kunnen controleren zij hun werk goed doen dus van geheimhouding in vergaderingen mag en kan geen sprake zijn!

Wij als vereniging Burgerbond Nederland willen dus een stok ter hand nemen om mee te slaan en deze wereldwijd opzetten met kundig betrouwbare mensen dit in elke democratie, dit om onze kinderen kleinkinderen en onze ouderen te beschermen iets waarin zij te zwak zijn om dit zelf te kunnen doen.

Vooral onze ouderen die na de tweede wereld oorlog vele landen deden opbouwen en economische welvaart deed brengen zeker zij verdienen onze bescherming en een leven waarin zij zich veilig voelen en ja u hoort het goed veilig voelen!

Sinds januari/februari 2020 is er een moordenaar de wereld in gekomen dit in de vorm van een injectie , een injectie die MRNA experimenteel is en op burgers in de wereld is losgelaten om ingeënt te worden met alle gevolgen van dien want de bijwerkingen van deze injectie zijn ongekend waarin wereld wijd vele mensen verminkt worden en ja zelfs er aan sterven al bagatelliseert een overheid met hun eigen volksgezondheid artsen, maar die getroffen zijn oordelen hierin heel anders over zo ook duizenden en duizenden geleerde ook in de wereld die zelfs beweren er wereldwijd een genocide plaats vind iets wat opgezet door Professor Klaus Schwab en een verzonnen pandemie in de wereld is gebracht waaraan mensen binnen wereld gezondheid organisatie mee werkt om de angst in de wereld te continueren en de mensen angst in te boezemen de injectie te nemen want zeggen zij doet u dit niet dan zal u besmet raken en/of sterven!

En hier werken wereldleiders wereldwijd aan mee, in ons land Nederland is sinds kort ontdekt zittende volksvertegenwoordigers een juridisch verbond zijn aangegaan met het World Economic Forum waarvan documentatie naar buiten is gekomen als bewijs en zelfs de volksvertegenwoordiging erkend zij een juridische verbintenis hebben met het World Economic Forum wat inhoud in dit land de volksvertegenwoordiging toelaat een buitenlandse mogendheid zich bemoeit met onze landelijke politiek en wetten die opgesteld worden dit om de plannen van Professor Klaus Schwab voorzitter World Economic Forum die aan geeft hij een vierde revolutie wil bewerkstelligen waarin hij aan geeft eenieder individu gelukkig zal zijn echter dan niets meer zal bezitten en beste mensen luister goed hier werken uw regeringsleiders wereldwijd aan mee!

Wij zeggen hierin als Vereniging Burgerbond Nederland Professor Klaus Schwab voorzitter World Economic forum zich niet bezig houd met een vierde revolutie, maar met een vierde Reich en wat dat inhoud hebben van onze geschiedenis geleerd van 1932 tot 1945 waar een man aan de macht kwam die hele volkeren deed uitroeien.

Men vergelijkt de injectie die nu opgedrongen word met de Holocaust, maar dat doen wij dus niet want de genocide die nu plaats vindt, is veel erger want wereldwijd zijn  al veel meer dan de zes miljoen mensen gestorven want kijk in u eigen land naar de oversterfte die nu gaande is wat hier schrikbarend is en nog nooit voor gekomen is en nog reageren de politiek nietszeggend terwijl wereldwijd geleerden het uitgillen te stoppen met de injecties waaraan jong en oud sterft en/of ernstige bijwerkingen krijgen en daarin voor het leven getekend zijn.

Wij hopen hierin u als burgers in de wereld bij ons aan gaat sluiten en wanneer wij daarin uit elk land genoeg leden binnen krijgen wij daar en op dat moment in het land waar de leden gehuisvest zitten mensen aanstellen die voor ons en voor u rechten op gaan komen.

Wij als Burgerbond Nederland Vereniging willen wereldwijd deze criminelen opgepakt zien worden en voor een tribunaal brengen, want anders kunnen we ze niet noemen en dit gaan stoppen dit daar er wereldwijd immens veel leed wordt aangericht door op geld en machtsbeluste mensen die eigenlijk geen mens zijn maar barbaren.

Wilt u lid worden dan kost dit zoals gezegd € 21-, euro, hiervoor dient u een twee stappenplan in te vullen op onze website:

Stap 1: vul u persoonlijke gegevens in. Dan klikt u op verzenden vervolgens gaat u verder naar stap 2 eronder.

Stap 2: Contributie betaling is A € 21-, euro voor één jaar geldig.

Hieronder vind u de link van onze website waarin wij hopen u te mogen verwelkomen, u als burger uit de hele wereld want samen staan we sterk en samen moeten we deze strijd dragen.

Hier de Link van onze website: https://burgerbondnederland.nl/leden/ (Scroll dan verder naar beneden!)

Wij als Vereniging Burgerbond Nederland wensen allen veel wijsheid voor de toekomst en steken een kaarsje aan in dat u en uw naasten veilig zullen zijn en samen gelovig of niet dit kaarsje wereldwijd zullen laten branden tot de criminelen die dit burgers in de wereld aandoen achter slot en grendel zitten want eerder zullen wij niet opgeven.

De kracht ligt bij het volk mensen vergeet dat niet want van één volk heeft wie dan ook het nog nooit gewonnen!

EENDRACHT MAAKT MACHT, POWER TO THE PEOPLE.

M.v.g.: Burgerbond Nederland gezeteld in Nederland.

Na het formulier bij stap 1 te hebben gedaan gaat u naar stap 2 om uw lidmaatschap af te ronden.

Inschrijf formulier 

Stap 1

Vul het onderstaande formulier volledig in en klik vervolgens op verzenden.
Ziet u een groenen balk verschijnen, dan is uw inschrijving af gerond.
U kan er voor kiezen om per maand of per jaar lid te worden, met een opzeg termijn van vier weken. Vul hier onder uw gegevens in, ga akkoord, klik dan op verzenden, daarna gaat u naar de rode balk contributie betaling. Waar u zelf de keuze kan bepalen om per jaar of per maand lid te worden van Burger Bond Nederland.

 

LET OP ! DAT U STAP 2 HEBT VERRICHT ! ZIE RODE KNOP ONDER HET FORMULIER!
DAN PAS BENT U LID !
    Translate »